dilluns, 30 d’agost del 2010

SETEMBRE FESTIU

Després de Gràcia i Sants, el Poblenou pren el relleu de les Festes Majors més sonades de Barcelona. Com cada any la primera quinzena de setembre omple el barri amb tot tipus d’activitats que fa més suportable la tornada a la rutina després de les vacances d’estiu. La Diada de l’11 de Setembre sempre és una data clau, on al barri i el país sencer, reivindica el seu passat per projectar-se al futur. I tot això sense oblidar-nos de La Mercè, on la ciutadania surt al carrer fent-se seva la ciutat i cremar el darrer cartutx de l’estiu.


Guarniment de la cruïlla de Pallars amb Espronceda

Des de Sant Martí Decideix us convidem a gaudir de tots els actes que farciran la Festa Major del Poblenou. Nosaltres hi serem presents. Plantarem la parada a la Rambla, cantonada amb Ramon Turró ─a tocar del Casino l’Aliança del Poblenou─, els caps de setmana de l’11-12 i 18-19 de setembre. La nostra tasca; donar a conèixer la consulta del proper 10 d’abril, aconseguir nous voluntaris i vendre samarretes per sufragar la consulta.

La vostra col•laboració serà benvinguda. Us animem a compartir l’ambient de festa amb què les veïnes i veïns del Poblenou omplirem la Rambla. Per tal d’organitzar-nos, us agrairíem que ens confirméssiu la vostra assitència a la parada per correu: smdecideix@gmail.com

Al blog us anirem informant de com es viu la Festa, així com dels actes que Sant Martí Decideix anirà organitzant des d’ara i fins el diumenge 10 d’abril de l’any vinent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada