dimecres, 4 d’agost del 2010

FENT CAMPANYA


El passat dissabte 17 de juliol Sant Martí Decideix va tornar a plantar la carpa de campanya per seguir donant-nos a conèixer; aquesta vegada a la Plaça de l’Oca. A la confluència dels carrers València, Enamorats i Rogent molts veïns del Camp de l’Arpa i del Clot van poder informar-se de primera mà de la consulta que estem organitzant a tota la ciutat el 10 d’abril de l’any vinent.

Des de les deu del matí que hi vam arribar, vam tenir una bona acollida. Vam repartir molts fulletons explicatius i enganxines. No eren pocs els que es quedaven quiets, dempeus enmig de la gent que sempre passeja pel comercial carrer Rogent, llegint-se’ls uns metres més enllà abans de seguir caminant. D’altres tornaven cap a la parada per a què els aclaríssim algun dubte.

Al final de la jornada −combatuda amb aigua fresca i gelats del quiosc que teníem al costat− en recollir la parada, un voluntari va voler comprovar si algú havia llençat cap dels fulletons lliurats a les papereres properes. No en vam trobar cap! Bon senyal; la consulta interessa!

Es van vendre samarretes i vam engrescar força gent a col·laborar amb nosaltres. Una trentena llarga de persones ja es van fer voluntaris omplint allà mateix les butlletes que sempre tenim a les parades. A ells, i als que us esteu inscrivint pel web, us volem dir que aviat ens posarem en contacte amb tots vosaltres donant-vos la benvinguda i informant-vos de com podeu col·laborar.
Us recordem que per estar al dia del que es cou a Sant Martí Decideix res millor que seguir-nos a Internet i al nostre twitter!

Gràcies a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada