dimarts, 21 de setembre del 2010

RAMBLEJANT

Un Castell de focs a la platja del Bogatell va cloure la Festa Major del Poblenou diumenge passat. Els gegants i el bestiari del barri va encapçalar la darrera cercavila que va baixar per la Rambla; des de l’Aliança del Poblenou ─just on Sant Martí Decideix tenia el seu punt d’informació─ fins arribar al mar. La parada es va desmuntar per deixar pas a la desfilada a la què vam unir-nos lluint les samarretes de Poblenou Decideix que tan bona acollida han tingut entre els veïns.



Tot i el temps inestable, el darrer cap de setmana ha deixat una bon regust de boca als voluntaris que han col·laborat amb la parada. De matí al vespre, sense tancar-la ni per dinar ni per la pluja, la parada de ha seguit donant a conèixer la consulta del proper 10 d’abril de l’any vinent a tothom que ramblejava.



Donem la benvinguda als nous voluntaris que us heu incorporat recentment a Sant Martí Decideix i us convidem a participar en les properes iniciatives a peu de carrer per publicitar la consulta que cada cop és més a prop. La Mercè aquesta mateixa setmana i les festes majors d’El Clot i de Sant Martí de Provençals ja les tenim marcades al calendari. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada