dimecres, 15 de setembre del 2010

TREBALLANT-NOS LA DIADA

Aquest 11 de setembre a Sant Martí Decideix no hem fet festa. Al contrari; pel matí vam estar presents al Fossar de les Moreres i per la tarda al Passeig de Lluís Companys, a tocar de l’Arc de Triomf. Enguany, a més, la Diada ha coincidit amb el primer dia de la Festa Major del Poblenou. També hem viscut l’ambient festiu que tot el cap de setmana hi hagut a la Rambla, just davant del Casino l’Aliança del Poblenou.



Gairebé un centenar de nous voluntaris ─als qui ja hem donat les gràcies i la benvinguda a Sant Martí Decideix─ entre els tres espais i els dos dies en què hem trepitjat el carrer repartint els díptics explicatius, venent merxandatge del 10A i publicitant de primera mà el com i el per què de la consulta del proper 10 d’abril.

Bastants turistes que ramblejaven en tornar de la platja es miraven encuriosits la nostra parada; l’única del passeig que no oferia productes artesans ni menjars casolans. Una ocasió perfecta per practicar idiomes i fer arribar més enllà de les nostres fronteres la tasca que estem duent a terme.

La setmana vinent tornarem a la mateixa rotonda de la Rambla, a la cruïlla amb Ramon Turró. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada