dimecres, 23 de març del 2011

10A ALS BALCONS

Estem a la fase final de la campanya de la Consulta sobre la Independència i durant les properes setmanes és molt important fer visible la campanya en tots els àmbits de la vida de la ciutat, així com a l’espai públic. És per això que avui llancem la campanya 10A ALS BALCONS: perquè no quedi cap balcó sense guarnir.


Les banderoles es poden aconseguir per 2€ i les pancartes, més grans (d’uns 2m de llargada) per 15€ cadascuna.

Volem que tots els barris de Barcelona engalanin els seus balcons amb les banderoles i les pancartes del 10A, per animar veïns, veïnes i vianants a exercir el seu dret a votar i a participar en la consulta sobre la independència que se celebrarà el diumenge 10 d’abril.

*On pots trobar banderoles? Als punts de votació fixos de cada districte i a les parades mòbils de recollida de vot anticipat.

*On pots trobar pancartes? Poseu-vos en contacte amb els responsables del districte o escrivint a info@santmartidecideix.cat

La campanya inclou aquesta página facebook on pots mostrar el teu balcó amb el 10A.
Si penges una banderola o pancarta al balcó fes-ne una foto i envia-nos-la a balcons10a@barcelonadecideix.cat i apareixarà al nostre Flickr.

Penseu que és molt important que el màxim de voluntaris i entitats pengem les pancartes als balcons. Animeu els vostres contactes, familiars, amics i coneguts per ajudar a que s’estengui la campanya.

Recordeu que també tenim aquestes gorres i samarretes per dur el 10A allà on vagis!

Comptem amb la teva col.laboració.

Gràcies per endavant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada