diumenge, 20 de març del 2011

SANT MARTÍ; DEL 19M AL 10A



Ahir dissabte 19 de març, Sant Martí Decideix va organitzar la 3a i última Jornada Especial de Vot Anticipat. Un total de 14 punts de vot, 3 més de les inicialment previstes gràcies a la mobilització dels voluntaris, van desplegar-se durant tot el dia pel Front Marítim, Provençals del Poblenou i molt especialment als barris del Besòs i el Maresme.



Cal destacar el bon resultat de la incursió que un grup de voluntaris va fer al Mercat del Besòs recollint vot de forma fedatària entre les parades. Amb tot, molta gent interessada en la Consulta no va poder votar tot i dur el DNI; el Mercat del Besòs limita amb el barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs, pel que bona part dels seus clients no eren de Barcelona. 



La tasca de difusió a peu de carrer és bàsica i molt efectiva; sobretot en aquesta part de Sant Martí. I que la feina d’informar està arribant cada cop a més gent és la constatació que molts veïns que ramblejaven per Prim o anaven de botigues a Diagonal Mar afirmaven conèixer la iniciativa del 10A. La bustiada duta a terme prèviament aquesta setmana sense dubte que hi ha ajudat.



Aquest 19M, no només Sant Martí ha fet un esforç extra amb el vot anticipat; els districtes de l’Eixample, Sant Andreu i Sants-Montjuïc també han viscut jornades especials de recollida de vot.



Pots veure l’àlbum complet del 19M a la nostra pàgina del facebook. 



Dissabte vinent, 26 de març, és el torn de Nou Barris, on voluntaris de tots els districtes de la ciutat sumarem forces per plantar una cinquantena d’urnes en la que serà la darrera gran Jornada Especial de Vot Anticipat abans del 10A.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada