diumenge, 15 de maig del 2011

ASSEMBLEA FINAL


Ahir dissabte 14 de maig, Sant Martí Decideix va celebrar la seva darrera reunió, l’assemblea de tancament, on les hem fet totes; al local dels Castellers de Barcelona.


Es va repassar la feina feta abans del 10A i es van exposar els resultats obtinguts en la Consulta al nostre districte. També es va detallar l’estat de comptes i com es destruiran les dades personals que s’han generat al llarg de tot aquest any. 

Aquí teniu la presentació que va il·lustrar tota l’exposició.
L’assemblea va estar precedida per la confecció de lots per lliurar entre la setantena de voluntaris que van assistir-hi. Una urna que contenia guardioles, armilles grogues, samarretes, xapes, enganxines, díptics, cartells, banderoles, globus... Objectes carregats de significat que ara pertanyen a qui durant tants mesos els han utilitzat. Un bocí del 10A a casa de tots.



El darrer acte de Sant Martí Decideix, abans de dissoldre’s, va ser el dinar de germanor que es fa després en què es van recordar mil i una anècdotes i es va comentar el magnífic vídeo que es va passar per cloure l’assemblea. Molts voluntaris heu demanat tenir-lo. Aviat us el penjarem aquí.


 Un cop dissolt Sant Martí Decideix, bona part dels seus voluntaris van voler ser fidels als resultats de la Consulta i es va parlar de constituir una nova entitat: Sant Martí per la Independència, emmarcada dins de l’Assemblea Nacional de Catalunya. En cas que estigueu interessats en formar-ne part haureu de comunicar-ho a l’adreça de correu smperlaindependencia@gmail.com. Penseu que avui es destrueixen totes les dades i llistats de correu de Barcelona Decideix.

Mitjançant una votació, es va decidir que el superàvit de 1.111,64€ amb què va tancar Sant Martí Decideix s’invertís íntegrament en aquesta nova iniciativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada