divendres, 15 d’abril del 2011

A10, 10A

“Ho van aconseguir perquè no sabien que era impossible”
Jean Cocteau (Maisons-Laffitte, 1889 - Milly-la-Forêt, 1963); poeta, dramaturg i cineasta francès.


No caben en aquest darrer article totes les paraules d’agraïment que mereixeu els voluntaris. No existeix el número que compti totes les hores esgarrapades al rellotge ni les tones d’il·lusió que han fet possible l’èxit del 10A.


Ens hi hem esmerçat de valent i els nostres veïns, aquells per a qui hem treballat tant i  tants mesos, ens ho han reconegut. Les urnes plenes, les cues esperant el torn per votar, el civisme i la festa d’un diumenge de sol espatarrant d’abril en són la recompensa. Només volíem vots. Així de simple, així de senzill; així de contundent.


Els Observadors Internacionals en van prendre bona nota. Van comprovar que cap barri no se’n va mantenir al marge. Que a la platja, a la boca del metro, al Besòs o al Clot la seriositat i les ganes de fer-ho bé eren les mateixes. Admirats, us feliciten i us donen l’enhorabona a tots. La feina ben feta no té fronteres.


Banderoles, díptics, sobres de vot anticipat, guardioles, paperetes del Sí i del No, samarretes, urnes de plàstic... i d’altres objectes tan familiars els darrers mesos ja han estat empaquetats i enviats al Museu d’Història de Catalunya. Perquè el 10A ja és història. Hem fet història.


Aquestes fotografies són un bon record de la Diada que vam viure. Aquí en teniu més; i si voleu pengeu també les vostres per a què tots en puguem gaudir.


Moltes gràcies i arreveure!




1 comentari:

miquelst ha dit...

Hola.
Us convido a visitar www.assemblea.cat i a adherir-vos a la Conferència Nacional per l'Estat Propi i a l'Assemblea Nacional Catalana que es constituirà el mes de novembre arreu de Catalunya!
Miquel Strubell

Publica un comentari a l'entrada