dissabte, 22 de gener del 2011

ANEM PER FEINA


Un mes després de l’inici de la campanya de vot anticipat a tota la ciutat, Sant Martí Decideix ja ha instal·lat punts de votació anticipada a tots els barris del districte. La tasca que fan els voluntaris a peu de carrer informant i convidant a votar anticipadament és la millor promoció de la Consulta del 10 d’abril.


Al llarg d’aquesta setmana les urnes han seguit visitant els eixos comercials i cívics dels barris i s’han afegit noves estacions de metro i el Zoo com a punts de votació mòbil del districte amb molt bona acceptació per parts dels veïns.


Aplicant la norma de posar l’urna allà on hi hagi ciutadans per facilitar-los el dret a vot, diumenge passat es va col·locar el primer punt de vot anticipat a la platja aprofitant l’assistència de molts barcelonins en la presentació de la Pirena 2011. L’urna del Port Olímpic va fregar el vot per minut superant els 140 vots en 3 hores que fins aleshores tenia el punt de vot instal·lat dies enrere al metro de Camp de l’Arpa.A partir del dissabte 22 de gener Sant Martí Decideix uneix esforços amb la resta de districtes per fer arribar el vot anticipat al Camp Nou abans del partit amb el Racing de Santander. Els propers partits, que fins el 10 d’abril el Barça disputi a casa, hi haurà taules de vot anticipat dins i fora de les instal·lacions del F. C. Barcelona.

Sense aturar la recollida de vot anticipat Sant Martí Decideix organitza una nova Formació de fedataris el 27 de gener i l’Assemblea per l’1 de febrer. Aquestes activitats, com tots els punts de vot, les podeu consultar a l’agenda que teniu a la dreta:

Formació i Acreditació de Fedataris
Dijous 27 de gener de 20h a 21:30h
Centre Cívic “Sant Martí”
C. Selva de Mar 215

5ena Assemblea General de Sant Martí Decideix
Dimarts 1 de febrer de 19:30h a 21:30h
Local dels Castellers de Barcelona
C. Bilbao 212-214

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada