divendres, 8 d’octubre del 2010

ASSEMBLEA: ELS RESULTATS



Des de Sant Martí Decideix volem agrair l’assistència a la 4a assemblea del passat dia 5; especialment als voluntaris que van participar-hi per primera vegada.

Us fem cinc cèntims dels aspectes més importants:


Estat de comptes: De moment els donatius i el marxandatge són les vies d’entrada de recursos principals. S’ha iniciat la venda d’uns bons d’ajut a 5€ cadascun. S’impulsarà una campanya de guardioles als comerços del districte que vulguin col·laborar per a què els seus clients hi puguin fer aportacions.


Voluntaris: Ja en som 540, i seguim creixent!

Planificació: Des d’ara i fins a finals d’any intensificarem la campanya de comunicació per arribar a tot el territori del
districte; sobretot on encara no hem tingut gaire presència; Sant Martí de Provençals, la Verneda i el Besòs. Per això, ens caldrà mobilitzar tots els voluntaris!

En aquest sentit s'han planificat un nou tipus paradetes mòbils: S'instal·laran les tardes dels dies feiners a les boques de metro del districte. Per això continuem necessitant més voluntaris!


No descuidarem, però, les de cap de setmana, on les festes majors d’El Clot i de Sant Martí seran prioritàries.



Extensió: S’està treballant el contacte amb les entitats del districte per a què s’adhereixin a la consulta segons les seves possibilitats; ja sigui promocionant la consulta entre els seus socis o bé cedint els seus locals com a centres de votació el 10 d’abril.



Informàtica: L’eina de gestió de voluntaris i les adreces de correu corporatives (@santmartidecideix.cat) ja estan activades. La gestió de voluntaris i la confidencialitat de les seves dades són un dels aspectes en què dediquem esforços per evitar-ne cap ús fraudolent.



Comunicació: Un nou impuls a les eines 2.0: El web, que ja està en ple procés de redisseny, comptarà aviat amb noves seccions. S’aprofitarà la immediatesa que ofereix twitter i en breu activarem la nostra pàgina al facebook. En el món no virtual les parades informatives tindran continuïtat.


Per finalitzar us informem que en breu començarem a vendre participacions de la Rifa de Nadal. A més de ser una bona font d’ingressos també ens permetrà fer arribar el nostre missatge a moltíssima gent. Ja us informarem dels números. Cal comprar-ne, sinó no tocarà!


Com veieu, a mesura que s’acosta la data de la consulta les tasques a fer són cada cop més, pel que la vostra participació, la de tots els voluntaris, és bàsica per aconseguir l’èxit de la consulta.

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada