dissabte, 23 d’octubre del 2010

PRÒXIMA ESTACIÓ...

La Pau, Besòs i Besòs Mar són les tres estacions de metro de la línia 4 on aquesta setmana hem iniciat la campanya de les noves parades mòbils d’informació de la consulta del 10 d’abril. La nostra presència no ha passat inadvertida pels qui entraven i sortien del suburbà.



Hem promogut la consulta en uns barris habitats per ciutadans vinguts amb les dues grans onades migratòries que ha viscut Catalunya ─la dels anys 60/70 i la de la última dècada─ i que en principi podien no ser gaire receptius al nostre missatge. Res més lluny de la realitat. L’experiència ha estat molt positiva i enriquidora.

Aquestes tres estacions donen servei als barris de Sant Adrià limítrofs amb Barcelona, i més d’un veí ens ha expressat el seu desig que la consulta també es faci algun dia a Sant Adrià de Besòs.

Amb aquest bon regust de boca, la setmana vinent continuarem divulgant el 10A a les boques de metro de Selva de Mar, Llacuna i Bogatell. Animem a tots els voluntaris a què hi participeu. Consulteu l’agenda que trobareu a la part dreta del web!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada