dimarts, 19 d’octubre del 2010

CAMPANYA D’IMPACTE

Tal i com es va decidir en la darrera assemblea de Sant Martí Decideix, ahir al vespre es va engegar la nova campanya de parades mòbils. Aquestes es caracteritzen per ser més petites que les habituals, no s’hi ven marxandatge i s’instal·len en punts neuràlgics del districte les tardes dels feiners.



L’estació de La Pau va ser el lloc triat per començar. La paradeta es va ubicar just davant l’escala mecànica de sortida per assegurar-nos que tothom que sortís del metro s’assabentés que el 10 d’abril de 2011 se celebrarà el referèndum a Barcelona.


Amb aquesta parada també vam fer acte de presència en una zona del districte on encara no hi havíem estat presents. La visibilitat i la divulgació del 10A en un barri que en principi podia semblar poc receptiu va ser molt positiva. Aquesta iniciativa es repetirà tres cops per setmana en cada una de les 15 estacions de metro del districte.


Per a mantenir aquest ritme de parades, tant les d'entre setmana com les del cap de setmana, ens cal la col·laboració de tots els voluntaris. Animeu-vos-hi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada