dilluns, 8 de novembre del 2010

FEM PINYA!

Els Castellers de Barcelona ─entitat adherida des del mes de desembre de 2009 a les plataformes Sant Martí Decideix i Barcelona Decideix, a més de difondre activament el referèndum del 10 d’abril, cedeix les seves instal·lacions per a fer-hi assemblees, reunions i guardar-hi material─ estan suant la samarreta per fer una excel·lent actuació en la diada castellera de la Festa Major del Clot d’enguany.


Aquest diumenge 14 de novembre, al punt del migdia, a la plaça Valentí Almirall ─just davant la seu del districte de Sant Martí─ i acompanyats pels Al·lots de Manacor i els Castellers d'Esplugues, volen fer els seus millors castells, però per aconseguir-ho, la força, l'equilibri, el valor i el seny cal emprar-los també en un bon assaig el dia anterior.

Per això els Castellers de Barcelona conviden TOTS els voluntaris de Barcelona Decideix a VIURE la Festa Major del Clot d'una manera diferent, no només GAUDINT-LA, sinó també FENT-LA!

Ens esperen amb els braços oberts de 7 a 9 del vespre del dia abans ─dissabte 13 de novembre─ al seu local del carrer Bilbao 212-214, per acompanyar-los en l’assaig on prepararan els castells de l'endemà. En acabat oferiran un pica-pica per a refer forces a tots els que haguem ajudat a fer pinya!


Mostra un mapa més gran

Recordeu; els castells ─com el referèndum del 10 d’abril─ s’han de fer entre tots!

SALUT I CASTELLS!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada