dijous, 4 de novembre del 2010

ANEM DE FESTA, VÉNS?

Sant Martí de Provençals celebrava la seva festa major durant la primera quinzena de novembre. Avui, més de cent anys després de la seva annexió a Barcelona, Sant Martí és el desè districte de la ciutat però les ganes de gresca dels seus veïns no es van perdre amb l'absorció. Després de Tots Sants els barris del Clot, la Verneda i Sant Martí de Provençals recullen el testimoni festiu de l’antic municipi independent i Sant Martí Decideix s’aboca amb les seves festes majors!




Els dos propers caps de setmana els tres barris bulliran amb tot tipus d’activitats. Una ocasió immillorable per difondre encara més la consulta del proper 10 d’abril. La Festa Major dels barris de damunt de la Gran Via se celebren just a un mes de l’inici del vot anticipat ─12 de desembre─ pel que en les moltes parades informatives que hem previst els voluntaris ja podreu posar la mel als llavis dels veïns. Qui ja tingui clar el seu vot no caldrà que s’esperi al 10 d’abril per dipositar la seva papereta; la seva opinió.

Concerts, xocolatades, castells, gegants, gimcanes, fires, cercaviles... allà on hi hagi veïns, allà hi serà Sant Martí Decideix. Si vols saber on serem consulta la nostra agenda i contacta’ns a voluntaris@santmartidecideix.cat per participar de la festa d’una manera diferent. Si encara no ets voluntari, aquest és el millor moment per fer-te’n!

Sant Martí Decideix se’n va de festa, només ens faltes tu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada