dijous, 18 de novembre del 2010

BONA FEINA!


Diumenge van acabar les festes majors del Clot, la Verneda i Sant Martí de Provençals. Han estat dues setmanes en què hem posat a prova l’organització de Sant Martí Decideix. El resultat no podia ser més positiu.


S’han fet fins a 8 accions al carrer a tot el districte; algunes d’elles simultànies. Destaquem les parades de la Fira Boja del Clot i la de la Fira d’Entitats de la Verneda, que juntament amb les que es van fer al Parc de Sant Martí el cap de setmana anterior, ens han permès ampliar els contactes amb el teixit associatiu dels barris per col·laborar en la consulta del 10 d’abril.


Els Castellers de Barcelona van tornar a desplegar la pancarta en suport al 10A en la diada castellera del Clot davant la seu del districte.


Molts veïns s’acostaven a les diferents parades amb la mateixa pregunta; quan es podrà començar a votar? Els voluntaris ja els responien que a partir del 12 de desembre. El tret de sortida de la campanya del vot anticipat el donarà la Barceloneta des d’on s’estendrà a tota la ciutat.


Moltes gràcies a tots el voluntaris per la tasca que heu fet durant la Festa Major! Agafeu forces, que ara anem a totes per el vot anticipat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada