dissabte, 13 de novembre del 2010

SOM TRANSVERSALS; SOM NEUTRALS

Divendres va començar la campanya electoral pel 28 de novembre. Per evitar que la ciutadania confongui la consulta sobre la independència amb cap formació política, aturem la nostra presència al carrer fins passats els comicis.

Sant Martí Decideix és una plataforma cívica nascuda dels veïns dels districte. No tenim cap adscripció política. De la mateixa manera que organitzem el referèndum del 10 d’abril des de la neutralitat i respecte davant de les divereses opcions de vot, tampoc ens signifiquem amb cap de les 114 candidatures que concorren a les eleccions al Parlament de Catalunya.

Si bé totes les accions al carrer s’han suspès, aquest cap de setmana en què acaben les festes majors del Clot, la Verneda i Sant Martí de Provençals, farem una excepció. Tindrem un estand a la fira Boja del Clot i a la Fira d’Entitats de la Verneda com una associació veïnal més.

Aquest parèntesi de visibilitat al carrer no vol dir que Sant Martí Decideix pari de treballar; tot el contrari. Aprofitarem aquests 15 dies per enllestir la posada en marxa del vot anticipat que tindrà el seu tret de sortida a la Barceloneta amb un acte conjunt de tots els districtes el 12 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada