dimecres, 8 de desembre del 2010

12D - LA BARCELONETA DECIDEIX

El referèndum sobre la independència a Barcelona tindrà el seu punt de no retorn aquest cap de setmana. La campanya de Vot Anticipat comença ja aquest diumenge. Els veïns de la Barceloneta seran els primers, però no els únics, en poder votar. Les urnes sortiran al carrer repartides en 14 taules per tot el barri per a tothom que estigui empadronat a la ciutat.

Barceloneta: abans del 12D

Des de l’1 de desembre els voluntaris implicats a la Barceloneta viuen una activitat frenètica. Cada dia voluntaris de cada un dels districtes els ajudem els a muntar parades informatives per anunciar i explicar l’inici del vot anticipat el diumenge 12 de desembre. Una embustiada ha fet arribar a cada casa aquest díptic informant del com, quan i on podran exercir el seu dret a vot.

S’han preparat un seguit d’actes per amenitzar la jornada electoral que tindran l’epicentre al centre neuràlgic de la Barceloneta per amenitzar la jornada electoral que tindrà aquests moments clau:

9h – Obertura dels punts de votació.
10h – Inici de les actuacions a l’escenari de la plaça del Poeta Boscà.
14h – Dinar popular a 4 € (pa amb tomàquet, botifarra, brou i vi).
20h – Tancament d’urnes.
21:30 h – Anunci dels resultats i celebració amb rom cremat.

Consulteu l’agenda d’actes per conèixer amb detall el programa de les actuacions que tindran lloc durant tot el dia.



S’ha escollit la Barceloneta per posar a prova l’organització i afrontar el 10A amb les màximes garanties. El 12D és un simulacre en petit ─però ja amb vot real─ del que viurem a tota la ciutat el 10 d’abril.

Aquest diumenge Barcelona comença a decidir! T’ho perdràs?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada