dilluns, 13 de desembre del 2010

URNES OBERTES!

Després de l’èxit de la Barceloneta, tota la ciutat ja pot votar. El Poblenou ha estat el primer barri a posar en marxa de manera permanent el vot anticipat. A les 10 en punt del matí el primer punt fix de vot al Club Natació Poblenou ha començat a acollir els primers votants.


Des de Sant Martí Decideix ens sentim molt contents i orgullosos d’haver tingut la primera i única urna que avui estava operativa de tot Barcelona. Felicitem públicament, un altre cop, els nostres voluntaris per la seva tasca. Avui, per fi, hem visualitzat la feina organitzativa de tants mesos; l’urna ha començat a omplir-se.


Aquest és el primer, però no l’últim dels diversos punts de votació anticipada del districte. Demà, al Centre de Barri de Bac de Roda, també al Poblenou, n’obrirem el segon. I ben aviat anirem sumant-ne més a la resta de barris de Sant Martí.


Al mapa següent mostra els punts de vot anticipat previstos aquest desembre. 
A la nova secció Punts de Vot que tens a dalt i a l’Agenda que tens a la dreta trobaràs sempre actualitzada la localització i els horaris de tots els punts de vot anticipat a Sant Martí.
Consulta-hi còmodament el quin et quedi més a prop!


Mostra Vot Anticipat en un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada