dimecres, 22 de desembre del 2010

SETMANA INTENSA

Però que no era el dia 10? Aquesta era la pregunta que molts veïns ens feien sorpresos de veure que les parades de Sant Martí Decideix no eren merament informatives i ja tenien urnes recollint vot. Aquesta setmana, com tots els districtes, ens hem llençat al carrer per fer conèixer a tota la ciutat de l’inici del vot anticipat.


L’acollida ha estat molt bona i ningú amagava la seva opció alhora de votar; ni en un sentit ni en l’altre. Al Clot i la Vila Olímpica tan bon punt es començava a parar el punt de vot anticipat ja hi havia gent esperant-se per votar. La cua de votants va ser constant a la Rambla del Poblenou on els veïns que no duien damunt la documentació necessària per votar se’ls informava del punt de vot permanent de Can Felipa.


A les portes de Nadal les urnes es ubicar a les portes dels tres centres comercials del districte: Glòries, el Centre de la Vila i Diagonal Mar. Aquest darrer va rebre diumenge al matí la visita de l’alcalde la ciutat, Jordi Hereu, qui després de saludar tots els voluntaris va refusar la invitació que se li va fer per a què votés.


A Sant Martí hem arrencat amb tanta força la campanya del vot anticipat que dissabte al vespre vam creuar el carrer Dos de Maig per instal·lar un punt de vot a l’Eixample i en només un parell d’hores recollir molt de vot jove que assitia al Concert de Nadal que es feia a l’Antiga Fàbrica Damm.

El balanç de la primera setmana de Vot Anticipat no pot ser més positiu: 2 Centres de Vot Fixos ja operatius i 12 parades amb urnes mòbils que han convertit Sant Martí en el districte que més vots ha aconseguit en xifres absolutes. Moltes gràcies als voluntaris que ho han fet possible i als ciutadans que ja han votat!


Això no ha fet més que començar!

1 comentari:

Anònim ha dit...

We targeted not solely on the sheer dimension of the bonuses but also on their phrases and situations. Below, we’ll a glance at|have a glance at} 4 of the most common areas discussed within the phrases and situations of a on line casino bonus. Find a sign-up offer from the listing above 바카라 사이트 that you simply like best.

Publica un comentari a l'entrada