dilluns, 14 de febrer del 2011

13F - EL DIA DESPRÉS


Amb nota; així és com Sant Martí Decideix ha passat la primera jornada especial de vot anticipat d’ahir diumenge 13 als barris del Parc i la Llacuna, la Vila Olímpica i el Poblenou.


El desplegament dels 8 punts de vot simultanis es va fer sense cap incidència. Els equips de logística van funcionar com un rellotge i la quarantena de voluntaris mobilitzats van recollir vots durant tot el matí. Moltes gràcies a tots!


Els díptics repartits durant la setmana a les bústies dels veïns van difondre tant la Consulta com l’acció especial d’ahir. Els veïns afirmaven haver rebut la informació a casa davant la invitació a votar dels voluntaris. Hi havia qui votava aprofitant que tenia les urnes al davant, d’altres manifestaven la voluntat de reservar-se el vot pel diumenge 10 d’abril i qui volia més temps per acabar de decidir el sentit del seu vot. 

Tot i no haver previst cap acte especial al carrer estem molt satisfets per la resposta dels veïns com del ressò mediàtic obtingut. Ahir vam posar-nos a prova per veure què funciona i què cal millorar per afrontar amb èxit la Consulta. Però no caldrà esperar al 10A perquè el proper dissabte 26 de febrer farem una nova jornada de vot anticipat als barris de Sant Martí de Provençals, la Verneda i la Pau. Us n’informarem aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada