diumenge, 27 de febrer del 2011

LA VERNEDA I LA PAU DECIDEIXEN



Ahir dissabte 26 vam tornar-nos a examinar amb una nova Jornada Especial de Vot Anticipat als barris de Sant Martí de Provençals, la Verneda i la Pau. L’experiència prèvia de la Jornada del 13F al Poblenou ens va permetre introduir millores. La Jornada es va fer en dissabte amb parades durant tot el dia. El resultat no pot ser més positiu tenint en compte que estàvem en tres dels barris, a priori, més difícils del districte.


Cal esmentar, per espectacular, la resposta dels voluntaris de Sant Martí que van permetre fer 3 punts de vot més dels previstos. Dies abans s’havien repartit 21.500 díptics a les bústies i s’havien enganxats cartells al carrer anunciant els 7 punts de vot que finalment van acabar sent-ne 10. Un èxit de mobilització, d’organització i de logística. Gràcies a tots!


D’anècdotes en podem explicar moltes, ens quedem amb la d’aquesta mestressa que va escapar-se d’una parada de fruita del Mercat de Sant Martí per votar. Va tornar a la feina carregada de díptics informatius per repartir-los entre la seva clientela.
Agraïm també la Col·laboració de la Colla Gegantera de la Verneda - Sant Martí que van voler que la Dolça i en Martí flanquegessin el punt de vot del metro de Sant Martí durant tot el dia. La seva presència va ser un poderós imant pels veïns que s’acostaven a veure’ls i a interessar-se per la Consulta. Va ser l’urna que més vots va recollir en tot el dia.



Les piles de butlletes del Sí i del No van anar baixant de manera molt igualada durant tota la jornada en què centenars de veïns van exercir el seu dret a vot. Tal com va passar el 13 de febrer, molts veïns s’acostaven als voluntaris per dir-los que havien rebut la informació a casa però que es reservaven el vot pel 10 d’abril.

Però abans del 10A, Sant Martí Decideix organitzarà el 19M. El dia de Sant Josep farem la tercera i última jornada especial de vot anticipat centrant-nos principalment als barris del Besòs i el Maresme amb la il·lusió i el bon regust de boca que ens ha deixat la Pau i la Verneda.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada