dimecres, 23 de febrer del 2011

26F – OPERACIÓ SANT MARTÍ

El proper dissabte 26 de febrer Sant Martí Decideix organitza una nova jornada especial de vot anticipat als barris de Sant Martí de Provençals, la Verneda i la Pau. Aquests dies els veïns estan rebent a casa aquest díptic on s’explica on trobaran els 7 punts de vot al carrer.



A diferència de la jornada del passat 13F al Poblenou i la Vila Olímpica, aquesta serà en dissabte i durarà tot el dia. Els punts on es podrà exercir el dret a vot són:

3 punts permanents d’11h a 19h; a les sortides de les estacions de metro de Bac de Roda (L2), Sant Martí (L2) i La Pau (L2 i L4).

3 més durant el matí, de 10h a 14h, davant dels mercats de Provençals i de Sant Martí i a la cruïlla de la Gran Via de les Corts Catalanes amb Selva de Mar, a tocar del Camp Municipal de Futbol Andrade - Sant Martí.

1 serà per la tarda, de 17h a 19h, al xamfrà de la Rambla Guipúscoa amb el carrer de Puigcerdà.

Amb aquesta nova acció apropem el vot anticipat i la Consulta del 10 d’abril a zones on fins ara havíem tingut poca presència. 

Agraïm a la quarantena llarga de voluntaris i a les entitats cíviques de cada barri que s’estan mobilitzant per fer arribar el dret a decidir a tots veïns del nostre districte.

Us hi esperem a tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada