dijous, 17 de febrer del 2011

COMUNICACIÓ 2.0

Fa uns dies dèiem que el 10A cada cop té més visibilitat a tot Barcelona. La ciutadania es va familiaritzant amb la Consulta gràcies al boca-orella generat per les urnes que diàriament recullen vot anticipat. Però la difusió a peu de carrer no és l’única. Davant l’apagada informativa per part dels grans mitjans de comunicació les noves tecnologies són bàsiques per arribar a tothom.


El nostre blog penja les accions més destacades que es van desenvolupant arreu del districte, ja sigui via post com el que ara llegeixes, amb l’agenda i el mapa de punts de vot que és la secció més visitada. A més, estem adherits a la Barcelonasfera, el directori de blogs sobre l’actualitat de Barcelona i les seves antigues viles, perquè el 10A és una de les iniciatives populars més grans que s’han donat a la nostra ciutat en els darrers anys.

El nostre twitter @stmartidecideix és la millor manera d’estar al dia del que es cou no, només a Sant Martí, sinó a tot Barcelona. Si tens twitter segueix-nos, proposa’ns activitats, iniciatives... i sobretot retwitteja’ns als teus seguidors!

El nostre facebook també recull tot el que fem els districtes. Pengeu a la nostra plana qualsevol notícia, vídeo, foto o article que tracti sobre la Consulta del 10 d’abril. 

Sabeu que podeu lluir el 10A acompanyant la vostra foto del perfil? És molt fàcil:

1.-Cliqueu l'enllaç de http://twibbon.com/cause/Barcelona-Decideix-5/facebook
2.-A continuació podreu definir la grandària de la imatge fent servir la barra de "Twibbon Size" que es troba a sota d'aquesta.
3.-Un cop seleccionada la dimensió de la imatge situeu-la allà on vulgueu arrossegant-la amb el cursor.
4.-Per acabar, premeu el botó "Show my suport" per publicar-la a Facebook i després "Set as my profile picture" per fer que sigui la vostra imatge de perfil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada